Pietrele prețioase și Zodiile

   Un subiect de maximă importanță pentru cei care se ghidează după astre, desigur că trebuie să vorbim despre fiecare zodie în parte și pietrele prețioase care li se potrivesc.

   Zodiile sunt reprezentări grafice ale unei constelații, în funcție de data nașterii. Există 12 zodii împărțite în 4 categorii, și anume: semne de aer, semne de apă, semne de foc și semne de pământ. Zodiile transmit anumite trăsături personale pentru fiecare, care se potrivesc mai mult sau mai puțin fiecărui nativ al zodiei respective.

   Și în materie de bijuterii există legătură cu semnele zodiacale.

   Berbecul( 21 Martie-19 Aprilie) este un semn de foc, iar ca orice semn de foc, este pasional și iubește roșul aprins, așadar, Rubinul este piatra prețioasă care i se potrivește cel mai bine. Berbecii sunt independenți, curajoși, firi bătăioase și puternice. Iubesc bijuteriile unice, cât mai extravagante și cu note personale, iar cea mai prețioasă piatră pe care o adoră este diamantul. De asemenea, granatul avantajează această zodie.

Granat

   Taurul(20 Aprilie- 20 Mai) este un semn zodiacal de Pământ, iubește să fie în centrul atenției, să iasă în evidență și să arate cât mai rafinat. Bijuteriile cu smarald le vin cel mai bine acestor nativi, verde fiind culoarea ce îi caracterizează cel mai bine.

Smarald

   Zodia Gemeni( 21 Mai-20 Iunie) este un semn de aer, iubește noutățile și să iasă în evidență. Îi place să descopere lucruri și să călătorească. Gemenilor le plac bijuteriile finuțe, dar care să atragă admirația celor din jur. Bijuteriile cu Ametist sau Opal Roz îi încântă cel mai tare.

Ametist

   Racul( 21 Iunie- 22 Iulie) este un element zodiacal de apă. Adoră să arate cât mai bine și să fie la modă tot timpul. Sunt firi sensibile și emotive, ce nu pun preț pe semnificația materială a unei bijuterii, iar perlele și Piatra Lunii li se potrivesc cel mai bine.

Perle

   Leul( 23-Iulie- 23 August) este un semn zodiacal de foc, le place să strălucească și să impresioneze. La fel și în materie de bijuterii, iubesc diamantele, Rubinul, Chilimbarul și Topazul. Bijuteriile trebuie să fie cât mai extravagante, voluminoase, pline de pietre prețioase și super strălucitoare.

Rubin

   Fecioara( 23 August- 22 Septembrie) este un semn de pământ. Nu îi place să atragă atenția, vrea bijuterii cât mai delicate. Sunt firi calme și simple, care iubesc stilul fin dar luxos. Cel mai bine le vin perlele, care sunt un simbol al eleganței supreme.

Perle

   Balanța(23 Septembrie- 22 Octombrie) este un semn de aer, mereu la modă și elegantă, care iubește să fie în pas cu tot ce este nou și calitativ. Balanțelor le vin cel mai bine Jadul și Cuarțul Roz, care atrag dragostea și bucuria.

Cuarț roz

   Scorpionul( 23 Octombrie-21 Noiembrie) este un semn de apă. Scorpionilor le place tot ce este frumos și simplu, sunt firi misterioase și chiar introvertite uneori. Piatra Ochi de tigru i se potrivește de minune, arătând puterea pe care dorește Scorpionul să o dețină. De asemenea, Jadul și Topazul îi avantajează pe acești nativi.

Piatra soarelui

   Săgetătorul( 22 Noiembrie-21 Decembrie) este element de foc. Nativii acestei zodii sunt amuzanți, cu simțul umorului si mereu puși pe distracție, iubesc tot ce este nou și sunt curioși să descopere lucrurile. Piatra lor norocoasă este Granatul, care îi va ghida în viață și îi va apăra. Pentru că sunt iubitori ai culorii albastru, Safirul și Topazul sunt pe placul lor.

Topaz

   Capricornul( 22 Decembrie- 19 Ianuarie) este element de pământ. Nativii acestei zodii sunt ambițioși, puși pe fapte mari, care adoră luxul, eleganța și lucrurile de calitate. Granatul și Rubinul sunt talismanele lor norocoase, iar Opalul și Onixul și Lapis lazuli îi avantajează și îi pun în valoare.

Onix alb

   Vărsătorul(20 Ianuarie- 18 Februarie) este un semn zodiacal de aer. Persoanele din această zodie sunt inovative și curajoase, nu se dau bătuți și le place să atragă atenția. La fel și în materie de bijuterii, le place să iasă în evidență și adoră aurul în toate formele sale, iar cel mai bine li se potrivește Ametistul.

   Peștii( 19 Februarie-20 Martie) se încadrează, desigur, în semnele de apă. Le place să fie în pas cu tendințele dar și bijuteriile clasice sunt pe planul lor. Piatra lor norocoasă este Ametistul, care îi protejează de toate energiile negative. Acvamarinul este un alt talisman norocos pentru zodia Peștilor, numită și piatra curajului.

   Ghidează-te și tu după anumite criterii, iar bijuteriile tale o să te pună în valoare, combinațiile sunt perfecte.

Comentarii