Sfaturi în căutarea cadoului perfect

   Ei bine, ne apropiem cu pași repezi de perioada cea mai plăcută din an, și anume sărbătorile de iarnă, atunci când oferim cele mai multe cadouri celor dragi. Uneori este destul de greu să alegi ceva potrivit, asta pentru că deja ai epuizat toate variantele în trecut, sau pur și simplu vrei ca de data aceasta să fie ceva diferit.

   Noi te ajutăm să găsești cadoul perfect, sau cel puțin să eviți anumite greșeli în căutarea lui.

Lista de cadouri

                   ACORDĂ TIMP CĂUTĂRII
1- O regulă importantă în alegerea unui cadou este să acorzi suficient timp acestei etape de căutare. Alege un moment liber, fără să ai mintea distrasă de alt lucru pe care îl faci în același timp și concentrează-te doar la acest lucru, astfel nu o să te grăbești și nici nu te vei stresa. Caută cu atenției, compară mai multe idei sau produse, în funcție de ceea ce vrei să iei. Dacă totul se face în grabă, poți greși anumite aspecte și astfel surpriza ta este ruinată( poți lua mărimea greșită la o haină, poți trece o literă greșită pe o bijuterie personalizată, nu ești atent la termenul de livrare și depășești data la care vrei să oferi cadoul).

                    ALEGE UN CADOU UTIL

2- Atunci când căutăm un cadou, este bine să luăm în calcul și utilitatea lui. De multe ori se întâmplă să cumperi ceva doar pentru că arată bine sau pentru că are prețul redus, dar te-ai gândit dacă persoanei căruia îl oferi i se potrivește? Ține cont de gusturile fiecăruia și de lucrurile pe care deja le mai are sau de ceea ce își dorește( dacă persoana îți este apropiată și i-ai aflat deja gusturile și dorințele). Tindem să cumpărăm ceva clasic, bibelouri, haine sau alte obiecte de decor, dar de obicei acestea nu sunt apreciate de toată lumea și pot fi puse “deoparte”. În ultimul timp, cadourile foarte apreciate sunt bijuteriile. Pe site-ul nostru www.sefinni.ro găsești mii de bijuterii din aur și argint, așezate în diferite categorii, ca tu să le găsești mult mai ușor.

   Dacă știi deja că persoana respectivă are nevoie de un anumit obiect, o să îți fie mult mai ușor, dar ar trebui să discuți și cu ceilalți din jurul vostru ca să nu primească același lucru de două ori.

   Ca și idee, unui șofer de camion îi poți face cadou un breloc din argint gravat cu un mesaj special sau o brățară din piele cu plăcuță de aur personalizată.

Breloc argint

            OFERĂ AMINTIRI DE NEUITAT

3- Nu cumpăra cadouri clasice sau ceva general, cum sunt torturile sau buchetele de flori. Pe lângă acestea, este frumos și util să îi oferi și ceva care o să rămână amintire pentru mult timp. Aici putem discuta iar despre o bijuterie gravată cu un mesaj deosebit sau chiar un obiect vestimentar personalizat cu ceva special pentru cel drag sau pentru voi, astfel cadoul o să transmită emoție și amintiri de neuitat.

   Poți afla destul de ușor ce își doresc cei din jurul tău, încearcă să obții indicii sau să îi întrebi și pe ceilalți apropiați, așa o să ai un punct de reper de la care să pleci în căutarea cadourilor.

   Ține cont și de ocazie sau sezon, cum am spus mai sus, se apropie sărbătorile de iarnă, poți lua ceva specific acestui prilej, ca de exemplu o decorațiune de Crăciun, o lumânare parfumată sau o bijuterie sub formă de fulg de nea.

Cadouri de Crăciun

          ALEGE UN AMBALAJ DEOSEBIT

4- Un alt aspect care vine să întregească toată străduința ta în a face cel mai minunat cadou este ambalarea și împachetarea acestuia. Un ambalaj simplu, cu o fundiță sau panglică, este clasic și elegant, dar poți alege orice opțiune. De pildă, pentru că avem cadourile de Crăciun, putem pune o hârtie de împachetat sau o pungă de cadou cu brăduți, fulgi de nea, Moș Crăciun, ceva tematic. Pentru un cadou la o zi de naștere, putem opta pentru un ambalaj cu diferite modele, dar nu foarte stridente, și ușor de desfăcut.

   Încearcă să folosești ambalaje care atrag atenția și curiozitatea într-un mod pozitiv, aspectul frumos cu care este împachetat cadoul o să surprindă plăcut.

   Dacă nu ai nicio idee, aruncă o privire și pe pagina noastră, suntem siguri că o să găsești produse pe placul tău.

Bijuterie cu ambalaj

Comentarii