HandMade

   Începem seria blogurilor de pe site-ul nostru cu o temă des întâlnită în ultima perioadă, și anume handmade-ul, conceptul cu care ne ocupăm și noi.

   Conceptul acesta se referă la lucrurile create manual, fie că este vorba de industria bijuteriilor sau oricare alta (decor pe diverse obiecte cu motive diferite, poșete lucrate manual din hârtie, cofetărie artizanală, îmbrăcăminte, etc.)

   Echipa Sefinni lucrează cu drag bijuteriile pentru dumneavoastră, înșirăm minuțios cristale și biluțe, împletim cu atenție șnururi de mătase și obținem rezultate deosebite.

Lucru în echipă

   Bijuteriile create manual se vând destul de bine și sunt printre cele mai căutate obiecte handmade în România, își au originile încă de la apariția primelor civilizații, încă din perioada preistorică, atunci când se prelucrau podoabe din dinții animalelor sau din alte materiale găsite în natură. Mult mai târziu, s-au descoperit metalele și pietrele prețioase, care erau foarte costisitoare, dar considerate mult mai frumoase.

   Majoritatea bijuteriilor sunt apreciate de către doamne, dar putem surprinde și bărbații cu modele unice și deosebite, ca de exemplu, brățările din piele cu diferite elemente din aur/ argint sau cele cu cristale și biluțe din aur/argint.

Materiale de lucru

   Bijuteriile realizate manual au devenit foarte iubite și apreciate, au o calitate mult mai bună, sunt foarte prețioase și realizate cu iubire, se pot personaliza și pot fi foarte valoroase pentru cel care le poartă.

   Ulterior, au fost create bijuterii prin diferite metode de fabricație, dar conceptul de handmade a rămas încă în picioare. Cele două tipuri de realizare merg în paralel, fără a intervenii una peste cealaltă.

   Desigur, industria fabricării bijuteriilor cu ajutorul mașinăriilor poate fi de ajutor în procesele de handmade, ca de exemplu gravarea, șlefuirea elementelor din aur/argint, tratarea diferitelor piese și metalelor prețioase.

   Confecționăm bijuterii cu șnur de mătase sau piele, tot felul de mărgeluțe și pietricele semiprețioase, biluțe și lănțișor din aur/ argint, perle.

   Credeți ca este ușor? Deloc! Lucrul manual implică mult mai multă atenție și dexteritate, ore în șir de muncă și implicare, atât fizică, cât și sufletească. De aceea satisfacția este mare atunci când produsele noastre sunt apreciate de către cumpărături și veniți cu feedback pozitiv.

   

Materiale de lucru

   În încheiere, vă mulțumim pentru atenție și sperăm să “ne citiți” în continuare!

Comentarii