Idei de cadouri pentru MOȘ NICOLAE

   Vine cea mai frumoasă perioadă din an, când toată lumea împarte cadouri și bucurii, când devenim mai buni și dăruim dragoste și cadouri speciale. Sărbătorile încep cu Moș Nicolae, care pune daruri în ghetuțe în noapte dintre 5-6 Decembrie, pentru că în data de 6 se sărbătorește Sf. Nicolae.

   În jurul acestei zile există nenumărate legende și povești, iar una din ele spune că Sfântul Nicolae a fost un duhovnic ce a urmat Sfânta Scriptură și a avut grijă de bătrâni, copii și văduve, bogați sau săraci, împărțind fapte bune, iar de aici a pornit ideea de dăruire de cadouri în această zi, căci el a fost un exemplu de mărinimie.

Brățara fulg argint

   Copilașii sunt cei care așteaptă cu nerăbdare această zi, își lustruiesc ghetuțele și așteaptă cuminți ca Moșul să le aducă daruri minunate. Se spune că Moș Nicolae aduce dulciuri sau lucruri fără valoare financiară prea mare, dar cu încărcătură sentimentală. Copilașii cred că Moșul le pune cadourile în ghetuțe și încearcă să îl urmărească mereu, dar adesea tu ești cel care pregătește toată surpriza.

   Sfântul Nicolae a fost numit “ocrotitorul familiei” iar poveștile spun că acesta intervine în educația celor mici, prin oferirea unei nuielușe copiilor care nu au fost cuminți.

   Și chiar dacă cele de mai sus pot fi legende și povesti băbești, un lucru cert este că această sărbătoare este despre bunătate, dăruire și fericire, iar noi îți dăm câteva idei de cadouri. Deși sărbătorile nu mai sunt ca pe vremuri, un cadou oferit din suflet o să bucure inima oricui, chiar dacă această zi este mai mult pentru copii, oricine merită o mică atenție.

   Am menționat mai sus că Moș Nicolae aduce dulciuri, dar pe lângă acestea mai poți adăuga mici lucruri care să trezească sentimente de fericire în orice inimă.

1- O bijuterie din argint. Bijuteriile din argint sunt mai accesibile ca și preț, iar tu poți alege ceva care să impresioneze și să aducă emoție. Un colier personalizat cu numele celui căruia îl oferi, o brățară cu bănuț din argint personalizat cu un mesaj special, o pereche de cerceluși sub formă de fulg de nea. În general bijuteriile personalizare sunt un cadou foarte frumos și surprind pe oricine. Ideile sunt sute, trebuie doar să te gândești ce i-ar plăcea și să nu te grăbești în alegerea cadoului perfect. Pe www.sefinni.ro găsești cele mai minunate bijuterii, pe care tu să le împarți cu cei dragi.

Colier personalizat nume

2- Pentru cei mici, pe lângă dulciurile și fructele favorite, poți pune o jucărie preferată, dar nu uita că restul jucăriilor pe care le doresc atât de mult, le aduce Moș Crăciun. Poți opta și aici pentru o brațărică cu fulg de nea din argint, cu bănuț personalizat cu nume sau cu personajul preferat din desene. Nu cumpăra ceva costisitor, căci pentru ei poate nu reprezintă interes sau o să le piardă. Intenția și reacția micuților atunci când își văd cadourile în ghetuțe este de neprețuit.

Brățara fulg argint

3- Obiecte de decor specifice sărbătorilor. Un globuleț personalizat, o cană din care să își bea cafeaua în zilele friguroase, un fulg decorativ sau orice obiect cu specific pt sărbătorile de iarnă. Poți personaliza un breloc pt chei sau pe care să îl atârne în brăduț. Găsești și pe site-ul nostru astfel de brelocuri.

Breloc argint

4- Încearcă să afli ce ar vrea persoana respectivă. Chiar dacă urmează și Crăciunul și o să cumperi iar cadouri, poate apropiați tăi își doresc să primească un lucru anume de Moș Nicolae. Întreabă persoanele din jurul vostru, arată-le ceva sub pretextul că vrei să cumperi pentru tine ca să le afli părerea, este important să îi surprinzi și să nu cumperi cadouri nefolositoare.

   Cel mai important este să dăruiești iubire, să împarți dragostea cu ceilalți și bucuria să vă cuprindă, căci în trecut nu se ofereau cele mai scumpe cadouri, ci daruri mici dar oferite din inimă, iar Moș Nicolae este cel care pune în ghetuțe sănătate, fericire și noroc.

Comentarii