Și bărbații poartă BIJUTERII

   Chiar și domnii poartă bijuterii. Știm deja că și bărbații iubesc bijuteriile, ba chiar pot fi și mai pretențioși decât femeile. Legendele spun că bărbații au purtat dintotdeauna accesorii, fie că era vorba despre cataramele de la curea( cândva considerate bijuterii) sau despre butonii din diverse materiale.

   Dar cum sunt priviți bărbații care poarta bijuterii? Căci societatea poate avea destul prejudecăți. Ei bine, trebuie să depășim aceste bariere și să vedem cu ochi buni purtarea bijuteriilor de către oricine, căci bărbații au fost primii din istorie care au purtat diferite accesorii, fie că pur și simplu le place sau că au o semnificație importantă pentru ei.

Brățara bărbați argint

  • Pentru că spuneam mai sus ca bărbații au fost primii în industria bijuteriilor, trebuie să știți că cerceii au fost purtați pentru prima dată de către bărbați. Legenda spune că marinarii se logodeau cu marea prin dăruirea unui cercel acesteia. Celălalt cercel era purtat de către marinar, în speranța că marea o să fiu mult mai liniștită pentru că au făcut acest pact. Deci, cerceii au devenit un simbol sacru al masculinității și al curajului. Așa că nu este nimic greșit atunci când vezi un bărbat ce are un cercel în ureche, modelul sau alte caracteristici țin de stilul pe care fiecare îl abordează.

  • Cel mai important accesoriu și poate și cel mai elegant pentru un bărbat este ceasul. Indiferent de material, de cureaua din piele sau metal, ceasul denotă finețe și masculinitate. Este probabil considerat singura bijuterie care se potrivește 100% unui bărbat. Tot bărbații au fost primii și în purtarea ceasurilor, căci soldații din Primul Război Mondial le purtau pentru a afla ora. Astăzi, nu mai sunt folosite doar pentru acest aspect, ci și pentru a accesoriza o ținută și a arăta cât mai bine.
   La o ținută elegantă sau pentru un eveniment, bărbații pot purta și butoni, în culori sau modele potrivite cu sacoul. Aceștia fac ținuta și mai elegantă și arată deosebit.

  • Verigheta este un accesoriu delicat, purtat de către bărbații căsătoriți. Aceasta arată statutul relației unui domn, este elegantă și poate semnifică legătura de iubire dintre cei doi parteneri. Tot aici, putem adăuga și inelele sau ghiulurile, pe care bărbații le pot pune de degete, în funcție de preferințe, de stil sau de alegerile fiecăruia.

Verighete argint

  • Brățările pot fi și ele purtate atât de catre femei, cât și de bărbați. Există modele unisex- cu pietre semiprețioase și biluțe aur/ argint, cu diverse pandantive, sau modele special fabricate pentru bărbat- cu piele, cu elemente din materiale prețioase, din aur/ argint cu charmuri și pandantive, etc., într-o multitudine de modele.

Brățara piele și aur

  • Lănțișoarele și rozariile arată și ele foarte frumos la gâtul unui bărbat. Modele simple, cu diferite pandantive( cruciulițe, inițiale, iconițe sau altele cu diferite semnificații pentru fiecare) din materiale prețioase, se pot purta pe sub îmbrăcăminte, pentru a nu arăta urât. Este important ca bijuteriile să fie purtate subtil și finuț, să arate simplu și elegant, pentru că accesoriile îți definesc stilul și personalitatea.

Rozariu

   În funcție de preferințe, domnii pot purta ceea ce își doresc și chiar se pot asorta cu partenerele lor. La aniversări le poți oferi lingouri, monede aniversare sau diferite brelocuri cu valoare sentimentală.

   Știm că și ei merită să primească bijuterii și cadouri. Pe site-un nostru SEFINNI.RO/ Pentru Bărbați găsești o gamă de bijuterii dedicată exclusiv domnilor. La comandă, putem realiza orice model îți dorești. Nu ezita să comanzi bijuteriile noastre speciale.

Comentarii