Cum asortăm gențile cu ținutele

   Gențile- accesoriile care au devenit nelipsite în ținutele femeilor și care ne fac “viața mai ușoară”, căci poți depozita cu ușurință produsele uzuale de care ai nevoie când ieși din casă.Geanta

   Există câțiva pași simplu de urmat atunci când vrei să arăți senzațional. Este important să îți asortezi oarecum ținuta cu geanta pe care vrei să o porți în funcție de culoare, de încălțăminte sau de stilul vestimentar pe care îl abordezi, ca totul să fie în armonie și look-ul tău per total să arate foarte frumos.

   Pentru ținutele în culori simple, neutre, poți adăuga o pată de culoare prin geanta ta, de exemplu la hainele în negru sau alb optează pentru o geantă de umăr sau de mână într-o singură culoare sau în stilul leopard/ animal print, dintr-un material care să se potrivească cu ceea ce ai ales să îmbraci.

   Dacă stilul tău vestimentar este mai extravagant și vrei să ieși în evidență cu ținute cât mai vii, colorate, asortează cu poșetă în culori neutre( alb, negru, gri, crem), astfel încât să echilibrezi combinații de culori.

Geanta elegantă

   Atunci când mergi la un eveniment și îmbraci o ținută elegantă, este necesar ca și geanta să fie aleasă corect, finuță, de tipul unui plic/ clutch, care să te ajute să îți pui lucrurile esențiale și să îți completeze întregul aspect. Aici poți aplica regulile de mai sus asupra culorilor, dar multe dintre noi alegem plicul în culoarea rochii pe care o purtăm.

Geanta eveniment

   Pentru o zi la birou, într-o ținută office, ia cu tine o poșetă încăpătoare, pătrată sau dreptunghiulară, din piele naturală sau material textil cu aspect mai elegant, suficient de voluminoasă, dar în același timp ușor de purtat.

   La ținutele casual, atunci când mergi în parc, la plimbare sau la shopping, ai nevoie de o geantă încăpătoare sau chiar un rucsac care să îți permită să îți folosești mâinile cu ușurință, în culori simple sau complementare cu outfitul pe care îl porți. Aici, este important să nu transformi geanta într-o sacoșă de piață, căci nu va arăta bine deloc.

   Când te îmbraci sport, optează pentru un ghiozdan sau o geantă tip rucsac din material textil. Acesta este accesoriul cel mai potrivit unei ținute sport, care te ajută să te miști în voie și permite ca greutatea să fie distribuită egal pe umeri. În ultimul timp, femeile poartă rucsac chiar și la fuste sau rochii, cu teniși sau adidași în picioare.

   Cu siguranță, multe dintre noi ne-am gândit să ne asortăm geanta cu încălțămintea. Ei bine, acest concept nu este neaparat necesar, căci putem fi nonconformiste și îndrăznețe, dar cu bun gust. Poți opta pt poșetă și pantofi în culori asemănătoare, dar materiale diferite. De exemplu, la o pereche de pantofi mari din piele, poți pune o geantă crem din orice material.

   Dacă ai genți cu imprimeuri colorate, în genul peisajelor, florilor, etc, este bine să îți pui în picioare încălțăminte în culori complementare, care să nu minimalizeze aspectul plăcut al genții. La o poșetă cu model cu floare roz, poți asorta cu încălțăminte într-o singură culoare( roz, negru). În schimb, pantofii cu imprimeu se potrivesc cu o geantă în culori uni. Aici este important să ținem cont și de regulile cu stilul vestimentar, căci nu poți pune o geantă elegantă sau de petrecere la o pereche de adidași. 

   Gențile din piele naturală sau piele întoarsă sunt elegante și destul de fashion. Cele din bumbac/ material textil sunt mai casual. Poșetele mai mici arată simpatic și pot fi destul de practice, dar pentru lucruri mărunte. Cele tip rucsac sunt utile și benefice pentru sănătate.

Geanta mica

   Noi spunem că este important ca tu să te simți bine cu aspectul pe care ți-l alegi, dar este important ca totul să fie în armonie și să arate plăcut în ochii privitorilor. Lasă-ți imaginația să își facă de cap, căci ai o infinitate de moduri în care poți asorta accesoriile și ținutele tale.

Comentarii