Bijuterii pentru fiecare sezon

   Să vorbim puțin despre ce bijuterii se pot purta în funcție de sezon. Deși nu este o regulă, le putem purta în orice fel, dar ca să arate cât mai bine, fiecare se potrivește sezonului în care ne aflăm.

   Pentru că este vară, începem cu aceasta. Vara putem purta bijuterii cât mai colorate, în nuanțe deschise, strălucitoare. Ca și pandantive putem purta aproape orice, floricele, cruciulițe, inimioare, biluțe de aur/argint, steluțe și așa mai departe.

Brățări cu cristale și biluțe

   Colierele cu pietre strălucitoare arată perfect vara, se asortează perfect cu bronzul intens.

   Sigur că vara este și sezonul când purtăm brățările de picior/gleznă. Ele pot fi finuțe, doar din aur/argint sau cu șnur și pandantive precum steluțe, scoici, perle, mărgeluțe din sticlă, inimioare, etc.

Brățări de picior

   Vara este sezonul în care se poate purta orice, farmecul zilelor însorite și al naturii din această perioadă se asortează cu orice bijuterie.

   Iarna este sezonul rece când căutam caldura și dragostea. La fel și în materie de bijuterii, ne dorim ceva cât mai plăcut. Pandantivele sub formă de inimioare sunt cele mai căutate în orice sezon, steluțele ne duc cu gândul la Steaua Magică și la împodobirea bradului, iar pentru că tot am adus vorba despre acesta- brăduțul și fulgii de zăpadă nu pot lipsi din bijuteriile tale, sunt un must have al sezonului, clar.
Fulg de nea

   De asemenea, fiind perioada sărbătorilor și Nașterea Domnului, cruciulițele sunt nelipsite.

   Putem purta coliere subtile, din aur/argint sau cu diferite mărgeluțe, fir transparent sau șnur.

Colier cu fir transparent și stea

   Primăvara este sezonul ce aduce caldura și zumzetul lin al insectelor, deci cele mai potrivite bijuterii sunt cele cu flori, albinuțe, fluturași, inimioare, etc. De aici începe perioada brățărilor colorate, să fie simple dar cu un vibe cât mai vesel și mai copilăros.

Brățara cu inimi

   Primăvara totul se trezește la viață, natura reînvie și readuce frumusețea zilelor calde, deși și bijuteriile noastre trebuie să transmită anumite stări.

   Nelipsitul trifoi nu avea cum să nu facă parte din în acest sezon, pentru ca este perioada Mărțișorului, iar trifoiul este cel mai căutat și purtat pandantiv.

Trifoi aur

   Colierele finuțe cu pandantive jucăușe se potrivesc cel mai bine sezonului.

Colier jucăuș

   Toamna se culeg roadele, cad frunzele, apare nostalgia și momentul când îți dorești să ai pe cineva pe care să îl îmbrățișezi. Bijuteriile cu pandantive sub formă de frunze, inimi, cele simple cu biluțe și diferite modele, pot fi specifice acestei perioade. Aici căutam simplitatea, să nu ne încărcam cu podoabe mari și greu de privit. Toamna este “liniște” în suflet, dar și în materie de bijuterii.

Frunza aur

   Colierele cu zale fine și diferite pandantive sunt ușor de privit și admirat.

Colier fin

   Este ușor să ne asortăm bijuteriile în funcție de sezon, dar nu este o regulă. Acestea sunt doar mici sfaturi care te pot ajuta, ca bijuteriile tale să fie puse în cea mai bună lumină și să atragă admirația celor din jur.

Comentarii